avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Inregistrare in carnetul de munca
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Inregistrare in carnetul de munca

Buna ziua!
In anul 2009, in urma absolvirii studiilor superioare, finalizate cu licenta, am depus din acel an mai multe copii doveditoare a studiilor, insotite de cereri la serviciul personal din cadrul primariei pentru a-mi inregistra in carnetul de munca studiile.
Mentionez ca sunt angajata din 2005 la primarie, ca functionar public- Politia locala.Nici in ziua de azi nu imi sunt recunoscute studiile. Am terminat Facultatea de Administratie Publica.
Ce trebuie sa fac pentru a-mi se inregistra studiile in Cartea de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:08, 25 Ianuarie 2014
Carte de munca nu mai exista de ani buni.

marinelapetrea a scris:
Nici in ziua de azi nu imi sunt recunoscute studiile. Am terminat Facultatea de Administratie Publica.

In ce sens sa va fie recunoscute studiile si mai ales de catre cine?
Odata ce aveti diploma de licenta studiile va sunt recunoscute pe teritoriul Romaniei.

Ultima modificare: Duminică, 26 Ianuarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Pana la 31.12.2010 trebuia sa va inregistreze in carnetul de munca , studiile absolvite.

Recunoasterea studiilor, in acest sens, se refera la promovarea in grad si nicidecum la recunoasterea facultatii absolvite sau a diplomeiobtinute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa LENUTA B. LENUTA B. Buna ziua, as avea o intrebare privind promovarea intr-o clasa superioara ca urmare a absolvirii studiilor superioare si anume : In perioada iulie ... (vezi toată discuția)