avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in clasa

Buna ziua, as avea o intrebare privind promovarea intr-o clasa superioara ca urmare a absolvirii studiilor superioare si anume :
In perioada iulie 2008-iulie2010 am fost in concediu de ingrijire a copilului iar in aceasta perioada mi-am finalizat studiile superioare cu diploma de licenta ( anul 2009 ) incepand cu iulie 2010 m-am reintors la servici .As dori sa stiu cand pot promova din functia de referent (functie pe care am avut-o anterior plecarii in concediu
) in functia inspector sau mai precis dupa cat timp de la intoarcerea la lucru poate fi organizat examen de promovare in clasa.Va multumesc.
Daca depuneti o cerere insotita de actele doveditoare, autoritatea ar putea organiza examen de promovare in clasa. (daca are fondurile necesare, daca a fost rezervat un post in acest sens in planul de ocupare a functiilor publice pe anul acesta etc...)
Si, bineinteles, depinde daca studiile superioare absolvite de dvs sunt in specialitatea functiei detinute (daca ati absolvit, de exemplu, facultatea de istorie si lucrati la taxe si impozite, va garantez ca n-o sa existe o promovare in clasa:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa i sau ii...? henriettebondar henriettebondar Functionarul public in cauza a absolvit (este licentiat) facultatea de drept administrativ,durata studiilor: 3 ani. Anul absolvirii : 2009. In prezent ocupa ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici m.cristina m.cristina Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu informatii privind procedura de promovare in clasa. Sunt referent asistent,treapta 3 de salarizare si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)