avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in clasa I sau II...?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in clasa I sau II...?

Functionarul public in cauza a absolvit (este licentiat) facultatea de drept administrativ,durata studiilor: 3 ani. Anul absolvirii : 2009.
In prezent ocupa functia publica de referent III,grad asistent -2.
A depus cerere pentru promovare in clasa.
Promovarea este posibila in CLASA I ?
Va multumesc pentru atentia acordata.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:16, 7 Septembrie 2009
teoretic da, practic depinde de conducerea institutiei
Bineinteles ca este posibila! Potrivit H.G. nr. 611/2008 , "clasa I" inseamna studii superioare absolvite cu diploma de licenta.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public rosemary rosemary Buna ziua Sunt angajata in administratie publica din 2007, in functia de referent gradul III (casier) pe studii medii, si anul acesta am absolvit Facultatea ... (vezi toată discuția)
Avansare de la studii medii la superioare ramonailea ramonailea In prezent sunt functionar public incadrata pe functia de executie referent asistent treapta 2. Vreau sa stiu unde si cum se poate avansa pe studii superioare ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)