avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovarea in clasa a functionarului public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovarea in clasa a functionarului public

Sunt Functionar public din 2005, departamentul Pol. comunitara actualmente Pol. locala, in anul 2009 am absolvit Facultatea de stiinte umanist politice, specializarea Administratie publica. De cand mi-am terminat studiile am depus doua cereri la biroul Resurse umane, pentru recunoasterea studiilor, respectiv incadrarea in clasa. Nu am primit nici un raspuns. Cui trebuie sa ma adresez pentru a-mi se acorda acest drept? As vrea sa stiu ce se poate face? Pentru ca din 3 colegi care am terminat aceasi specializare doar unuia i s-au recunoscut studiile, mai mult a primit si functie.Cum e posibil asa ceva? Am fost informat verbal ca ordonatorul de credite refuza recunoasterea studiilor
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:01, 4 Mai 2011
Daca ati depus cerere scrisa si nu ati primit nici un raspuns...puteti sesiza ANFP-ul, iar daca dl. primar tot nu da nici un semn de viata, se poate lua calea unui actiuni in contencios administrativ (depinde de situatia concreta si de posibilele consecinte).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ... m0_0n3y m0_0n3y Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)
Aviz nefavorabil anfp CAMO CAMO Buna ziua.Am o problema legata de promovarea in clasa a functionarilor publici.Sunt functionar public din anul 2001 la o primarie de comuna (referent,clasa ... (vezi toată discuția)
Promovare ContSters96208 ContSters96208 Ca functionar public cu studii superioare pot promova in clasa folosindu-ma de H.G 611/2008 art. 144 si de Ordinul ANFP nr.10280/2008 privind Regulamentul ... (vezi toată discuția)