Buna ziua,
Nora mea este internata la spital cu nepotul de 4 ani.
Are adeverință eliberată de cass deoarece a pierdut cardul.Doctorul din spital spune că nu poate elibera concediu medical fara card.
Este posibil?
Mulțumesc
Bună ziua
Sunt o persoana cu handicap grav,și am parcat la piata agroalimentara a municipiului,pe un loc de taxi ,deoarece nu există locuri pentru persoane cu dizabilități.Aproape imediat a venit un polițist local care mi-a cerut carnetul și ci ,facandu- mi proces cu amendă, Desiș am incercat să-i explic că nu am avut în alta parte loc de parcare nu am avut cu cine discuta!
Am platit amenda dar va întreb: exista vreo posibilitate de câștig in instanță dacă contest amenda in această situație? Va mulțumesc.
Mulțumesc,
Dar un pensionar de boala gradul 3+pensie pentru handicap grav primește bilete de tren?( Primește din partea dgascp contravaloarea biletelor de tren sau autobuz)
Mulțumesc
Buna ziua,
Am 62 de ani ,stagiu de cotizare 30 ani 6luni,stagiu asimilat,6 ani 10 luni (
In conformitate cu noua lege a pensiilor, perioada asimilată ( pensie de boala și serviciu militar,cei 6 ani și 10 luni) se iau în calcul pentru pensia anticipată?
(Se consideră cotizați?)
Mulțumesc
Buna ziua
Sunt un părinte văduv.
Pot dobândi calitatea de coasigurat de sănătate că urmare a faptului că fica mea este angajata și necăsătorită?
Mulțumesc
Buna ziua,
Am 62 de ani ,stagiu de cotizare 30 ani 6luni,stagiu asimilat,6 ani 1 luna
In conformitate cu noua lege a pensiilor, perioada asimilată ( pensie de boala și serviciu militar,cei 6 ani) se iau în calcul pentru pensia anticipată?
Mulțumesc