avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Activitate dritaS

Activitate dritaS

Buna ziua,
Nora mea este internata la spital cu nepotul de 4 ani.
Are adeverință eliberată de cass deoarece a pierdut cardul.Doctorul din spital spune că nu poate elibera concediu medical fara card.
Este posibil?
Mulțumesc
Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Practic e vorba de 160 de lei de recuperat și de umblat prin judecată. Nu știu dacă se merita! Va rog daca este altceva să-mi spuneți! Mulțumesc
Bună ziua
Sunt o persoana cu handicap grav,și am parcat la piata agroalimentara a municipiului,pe un loc de taxi ,deoarece nu există locuri pentru persoane cu dizabilități.Aproape imediat a venit un polițist local care mi-a cerut carnetul și ci ,facandu- mi proces cu amendă, Desiș am incercat să-i explic că nu am avut în alta parte loc de parcare nu am avut cu cine discuta!
Am platit amenda dar va întreb: exista vreo posibilitate de câștig in instanță dacă contest amenda in această situație? Va mulțumesc.
Mulțumesc,
Dar un pensionar de boala gradul 3+pensie pentru handicap grav primește bilete de tren?( Primește din partea dgascp contravaloarea biletelor de tren sau autobuz)
Mulțumesc
Pensionarii caz de boala gradul 3 primesc bilete CFR?
Mulțumesc.
Buna ziua,
Am 62 de ani ,stagiu de cotizare 30 ani 6luni,stagiu asimilat,6 ani 10 luni (
In conformitate cu noua lege a pensiilor, perioada asimilată ( pensie de boala și serviciu militar,cei 6 ani și 10 luni) se iau în calcul pentru pensia anticipată?
(Se consideră cotizați?)
Mulțumesc
Buna ziua
Sunt un părinte văduv.
Pot dobândi calitatea de coasigurat de sănătate că urmare a faptului că fica mea este angajata și necăsătorită?
Mulțumesc
Buna ziua,
Am 62 de ani ,stagiu de cotizare 30 ani 6luni,stagiu asimilat,6 ani 1 luna
In conformitate cu noua lege a pensiilor, perioada asimilată ( pensie de boala și serviciu militar,cei 6 ani) se iau în calcul pentru pensia anticipată?
Mulțumesc
Mulțumesc