Am contestat punctajul obtinut la un concurs de dosare la nivelul inspectoratului scolar.In raspunsul la contestatie nu sunt precizate urmatoarele posibile cai de atac .Cum pot proceda in situatia in care raspunsul primit nu este multumitor?
Multumesc anticipat pentru orice raspuns.
Care sunt cu aproximatie costurile totale( onorariile si taxele ANCPI) pentru intocmirea cadastrului+intabularea unui imobil format din 700mp teren si o casa de 70 mp,apoi dezmembrarea unui lot de 350mp fara constructie pe el.De mentionat ca proprietarii au obtinut actul de proprietate prin hotarare judecatoreasca.Multumesc anticipat .
Sunt proprietara de 11 ani a unei garsoniere .Tot de 11 ani am inchis capatul terminal al holului blocului,cu o usa,respectand acordul verbal al tuturor vecinilor la acea data. Astfel,am creat o boxa care se afla intre unul dintre peretii garsonierei mele si un perete al vecinului de vis-a-vis si nimeni,indiferent de proprietarii care au fost de-alungul timpului la garsonierele vecine,nu a avut vreo obiectie.Aceasta nu afecteaza libera circulatie a vreunui vecin,din cei patru care locuim pe acelasi palier.Garsoniera aflata vis-a-vis a fost vanduta de aproximativ un an ,iar acum noul proprietar imi solicita desfiintarea acestui spatiu,tip boxa,desi i-am aratat ca peretele dumnealui e liber,fara a sprijini sau depozita corpuri pe el.
Doresc sa stiu daca este legala cererea sa,cine are dreptul sa imi impuna acest fapt si ce pot face eu pentru a mentine boxa asa cum a fost posibil si pana acum.
Multumesc.