Multumesc pentru raspuns, un weekend placut. Judit
Buna ziua, sunt o mama singura cu un copil de 13 ani, si am un PFA din iunie 2011 cu sistem real. In afara de 42 lei indemnizatie de crestere copii cu ce venit pot sa numar lunar ?:(
Multumesc pentru informatii,mai ales pentru ultimul fiind unguroaica mai invat si gramatica limbii romane.
Buna ziua, sunt somera de 5 luni si as vrea sa deschid un atelier de creatii florale, eu singura. Am avantaje daca nu astept pana la exprirarea somajului?[7 luni] sau pot sa lucrez simultan si ca somera 7 luni? In care lege pot sa citesc despre lucrurile astea? Multumesc.
Multumesc, la serviciul de taxe si impozite nu m-am gandit, oare preturile scrise in aceste documente sunt reale ? Sunt din Mures si padurea este in Maramures, incerc sa gasesc un birou prin internet. O saptamana placuta.
Buna ziua, sunt din judetul Mures si as vrea sa vand 10 hectare de padure in Maramures, (fag, carp, stejar) nu au 100 de ani (80) . Cat pot sa cer,am titlu de proprietate ?
buna ziua, tatal meu s-a recasatorit , sunt unica fiica din prima casatorie, a murit dupa 2,5 ani dupa casatorie a doua. Intrebarea mea este daca sotia mosteneste averile pe care nu impreuna au " castigat" ci tatal meu a mostenit sau a primit inapoi prin retrocedare.va multumesc anticipat
Multumesc pt. lamurire privind chiriasi. Intrebarea mea este ce chirie pot sa cer de la ei, actuala este 85,00 lei.Exista o formula cu lei/mp sau venitul lor ( pe care nu-l stiu)
buna ziua,problema mea este cu un apartament restituit cu disp.din2007, primaria tg mures, pe care cu procesul verbal de primire predare incheiat in anul 2010, am primit. Cu acest act am primit contractul vechi al chiriasului cu Locativ S.A,in care am vazut ca termenul de inchiriere se incheie la o data din 2014.Mai e valabil data aceasta sau data din 2007 (disp.de restituire) plus 5 ani?