cassy a scris:
pt care motiv chiriasul nu se multumeste cu viza de flotant ? mie acesta intrebare imi da de gandit ! nu veau sa fiu rea ...dar banui ca va legati la cap fara sa va doara daca il primiti in spatiu.
Nu sunteti rea, e o intrebare fireasca pe care mi-am pus-o si eu/ i-am pus-o si lui; raspunsurile primite, care mie mi se par destul de logice si fara vreo intentie ascunsa:
- e chirias de 2 ani (acesta ar fi al- 3-lea) in apartamentul meu, motiv pt care s-a obisnuit cu locatia (mobila personala, drum serviciu etc.)
- cei 2 ani anteriori a avut flotant in baza ctr.-ului de chirie, insa buletinul ii expira peste cateva zile (asa cum am specificat si in primul meu mesaj) - nu doreste sa mai faca un drum lung pana in localitatea de care apartine (pt. a-si reinnoi buletinul), atat timp cat intentionam sa mentinem "afacerea" cu chiria - va mai ramane cativa ani in orasul nostru datorita job-ului pe care il are
Motivul pt. care am deschis acest subiect/intrebare este acela ca, desi pana acum totul a fost, este si speram sa fie ok (plata chirie/facturi intretinere etc.), nu se stie niciodata ce poate interveni negativ pe parcurs. De aceea voiam sa stiu daca exista sau nu riscuri de a-l primi in spatiu. De la primarie/politie nu am primit informatii concrete pe aceasta tema.