avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Care este salariul NET pt. C.medical 75% (la salariul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Care este salariul NET pt. C.medical 75% (la salariul minim brut)?

As avea o intrebare: tinand cont de faptul ca sotul meu are salariul minim si C.medical primit se incadreaza la 75%, care va fi suma NETA pe care o va primi/luna?

Intreb acest lucru, deoarece i s-a platit extrem de putin (pe intreaga luna incadrata la 75% c.medical), iar noi nu avem cunostintele necesare pt. a face astfel de calcule.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 23:15, 15 Martie 2012
depinde de venitul din ultimele 6 luni
mea culpa a scris:

depinde de venitul din ultimele 6 luni

Nu exista 6 luni lucrate, doar 4 ("pauza" dureaza de 1 an). Adica: sotul lucreaza doar de 4 luni, inainte a avut o "pauza" de 1 an.
Brutul ii este de 700 lei/luna (acesta i-a fost in cele 4 luni).

Formula de calcul care ar fi?

Multumiri anticipate.
Cand a inceput concediul medical(in ce luna)si din ce luna exact lucreaza sotul?Daca presupunem ca medicalul este pe martie,atunci ar trebui de luat in calcul salariile de pe
februarie,ianuarie decembrie noiembrie,octombrie si septembrie,iar daca nu are aceste 6 luni,doar cat are efectiv realizat salariu anterior cm.
Reveniti cu datele concrete si facem calculul exact si corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat incapacitate de munca - drepturi? delmina delmina Buna ziua, As avea nevoie de cateva sfaturi/informatii pt. urmatoarea situatie: - sotul meu a fot operat acum 3 saptamani, primind recomandarea ... (vezi toată discuția)
Ajutor concediu medical rodia rodia Am urmatoarea situatie: In luna febr.2010 am avut un c.medical cu cod indemnizatie 06(urgenta chirurgicala). In luna martie am 2 concedii medicale pt.acelasi ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical adelina20001 adelina20001 Buna ziua! As avea o intrebare. In luna februarie anul curent am lucrat 9 zile si 11 zile am avut concediu medical cod 01. Pe statul de plata pe febr am 512 ... (vezi toată discuția)