avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Activitate Cristia

Activitate Cristia

Discuție Emitent facturi
Buna ziua, am si eu o intrebare: poate oricine emite facturi, sau pentru asta e nevoie de o decizie scrisa...? Adica eu - simpla receptionera, trebuie sa emit facturi, sau asta este de competenta departamentului Contabilitate?
Va multumesc
Răspuns la discuția Concediu de studii
Va multumesc pentru lamuriri! :)
Buna seara

Va rog frumos sa ma lamuriti in urmatoarea problema: sunt studenta in anul II la facultatea de psihologie. Am intrat in sesiune si as avea nevoie de cateva zile libere (maxim 7) ca sa ma pregatesc in tihna. In ce conditii si cu ce riscuri imi pot lua concediu de studii? Ce presupune acesta?
Va multumesc
Răspuns la discuția Numarul maxim de ore pe zi
Va multumesc frumos pentru lamuriri :)
Răspuns la discuția Numarul maxim de ore pe zi
Multumesc frumos de lamuriri ! Iar in ce priveste ziua de odihna pentru toata perioada asta de 2 saptamani in care tin locul? (Tineti cont ca la noi se lucreaza incluziv sambata si duminica :D )
Iata situatia mea: lucrez in turism, am semnat un contract de munca care stipuleaza ca lucrez 8 ore pe zi. Programul de lucru este 9:30 - 21:00. Impreuna cu colega mea am decis sa venim o zi cu o zi, deci ziua de lucru este de aproape 12 ore. Intrebarea mea este ce se intampla cand una din noi pleaca in concediu? Nu cred ca cealalta are vreo obligatie sa vina zilnic la program de 12 ore....!!!! Ma puteti lamuri, va rog, in aceasta problema? Daca cealalta colega e plecata timp de 2 saptamani in concediu, cate ore pe zi maxim trebuie sa lucrez, si daca am dreptul la vreo zi libera...?