avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Emitent facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Emitent facturi

Buna ziua, am si eu o intrebare: poate oricine emite facturi, sau pentru asta e nevoie de o decizie scrisa...? Adica eu - simpla receptionera, trebuie sa emit facturi, sau asta este de competenta departamentului Contabilitate?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ANALIROMAN , utilizator 14:05, 7 Iulie 2010
depinde ce este trecut in fisa postului...aveti o decizie in acest sens?in mod normal...puteti sa facturati si dvs....nu exista o lege care sa va interzica acest lucru!
Pentru emiterea de facturi trebuie decizie, nu pot emite decat persoanele specificate in decizia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare functie......? leonora leonora Incepand cu luna aprilie 2008 mi sa schimbat domeniul de activitate la firma la care eram si am fost pusa sa ma ocup de salariati(pontaje,calcul ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde in acest caz? amalianeag amalianeag Intr-o firma unde exista director economic si un sef al serviciului fin contabil, raspunderea pentru fiscalitate, a cui este? Si care dintre cei doi ar trebui ... (vezi toată discuția)
In rof - obligatii contabil sef ? oanaportar oanaportar - angajatorul vrea sa prevada in ROF si faptul ca: - \\"Contabilul sef al unitatii organizeaza si raspunde de efectuarea inventarierilor periodice ale ... (vezi toată discuția)