avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate niivan

Activitate niivan

Răspuns la discuția COD CAEN servicii in constructii
Multumesc pentru raspuns, aveti dreptate 4120 ="Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale", dar aceasta clasa contine printre cele de constructii de la zero si "modificarea si renovarea structurilor rezidentiale existente". Vroiam sa stiu daca aceasta subcategorie include operatiile descrise mai sus de dumneavoastra (4321,...4339)
Pentru acestea ponderea nu pot sa o stabilesc exact. O luna sunt lucrarile de electrice principale, alta luna cele de finisaje si tot asa oscileaza in functie de lucrarile efectuate pentru renovarea spatiilor si de ceea ce este necesar pentru a fi finalizate. De aceea caut un cod caen cat mai acoperitor al acestor activitati.
Multumesc.
Buna ziua,
Am o nelumarire legata de alegerea codului CAEN pentru lucrari de renovare spatii comerciale si locuinte (apt, vile, case, etc..).
Lucrarile constau in predarea spatiului la cheie - lucrari de finisaje, compartimentari rigips, placari ceramice(gresie/faianta), instalatii sanitare, instalatii electrice interioare(lumini, prize,etc..), plafoane false, s.a.m.d. Ce fac? Infiintez sapte firme pe fiecare specialitate sau exista un cod CAEN ce poate sa le inglobeze.
Ponderea valorica a lucrarilor pe specialitate (finisaje/sanitare/electrice/, etc..) difera de la lucrare la lucrare. Nu este una principala non-stop.
M-am gandit la cod4120 - modificarea si renovarea structurilor rezidentiale existente - ESTE CORECT?
Multumesc anticipat!
Suntem o firma de amenajari(o echipa de zugravi legala - 4 angajati) si am gasit o lucrare in FRANTA - amenajarea unui apartament(gresie, faianta, vopsitorii) al carui proprietar este un cetatean roman. Durata lucrarilor ar fi 1-2 luni; daca nu avem certificatul E101, nu este suficient contractul de prestari servicii cu proprietarul si copiile contractelor individuale de munca ale noastre?; plata manoperei se va face intre 2 banci romanesti; singura diferenta este ca amplasamentul de lucru este in alta tara; ce riscam daca un vecin reclama si vin autoritatile franceze in control ? trebiue sa platim taxe pe salariul minim pe economie al lor ? ; am auzit ca trebuie sa ne dublam personalul(sa ne clonam) pt a ramane jumatate in tara? cum este mai simplu?. Multumim anticipat pentru ajutor.