avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Activitate KATYY

Activitate KATYY

Răspuns la discuția amenintata de un politist
Va multumesc! Am sa ma gandesc bine ce am sa fac.
Răspuns la discuția amenintata de un politist
VA MULTUMESC! Pentru raspuns.
Răspuns la discuția amenintata de un politist
Da eu am depus doar o plangere la sectia de unde apartine.Ma amenintat verbal ma urmarea ma teroriza.Eu am vut o relatie de jumate de an cu el dar nu mai mergea.Nu vrea sa inteleaga ca sa terminat.Si atunci a incepu cu amenintari cand veneam de a servici ma astepta,acasa venea cu masina politiei sa ies afara pornea goarna.Mia zis ca ma impusca imi ia gatul ca vine peste mine in casa ma oprea in trafic nu ma lasa sa plec a inceput sa imi ameninte familia.Si mai multe amenintari.Eu am vrut doar sa fiu lasata in pace atata nu am depus decat plangerea la sectie.SI NU AM TRECUT IN PLANGERE NICI UN MARTOR.Si nu era in timpul serviciulu,si nu vream sa arat nimic doar sa fiu lasata in pace.Si nu imi plang de mila.Vad ca va deranjat intrebarea mea.VA MULTUMESC!
Nu mai inteleg nimic eu am depus o plangere la sectia de politie unde apartine politistul atat.Politia a inaintat plangerea in tribunal am fost citata ca parte vatamata in dosarul cu art.193 C.cp.Nu m-am prezentat deoarece sunt plecata din tara.Am inteles ca nu sunt obligata sa ma prezint.Acuma procuroarea a trimis acasa politia cu mandat de aducere la tribunal.Ce sa fac eu sunt plecata din tara si nu pot veni? Eu nu am depus plangere la tribunal doar la sectia unde apartine politistu care ma amenintat.Nu stiu ce sa fac?
Am facut plangere la sectia de politie unde apartine politistul care ma amenintat.Si ei au trimis mai departe a ajuns la parchet.Am fost chemata in calitate de parte vatamata in cauza privind art.193 C.p. Nu am putut sa ma prezint deoarece sunt plecata din tara.Si mai mult de frica am plecat.Si am intrebat daca eu nu am fost prezenta Politistul va primi vreo pedeapsa?Sau nu? Va multumesc!
Va multumesc! Eu am fost amenintata de un politist.
Citat la parchet in dosarul penal cu art.193 infractiune cu amenintare un politist primeste vreo pedeapsa sau nu?Mentionez ca eu nu am putut sa fiu prezenta deoarece nu sunt in tara.
Răspuns la discuția art.193 C.p.
Am facut plangere impotriva unui politist la sectia de unde apartine.Atata am depus acolo la sectie.Si ei au inaintat mai departe.De aceia am intrebat daca este obligatoriu sa ma prezint.Eu sunt plecata din tara.
Răspuns la discuția art.193 C.p.
Nu sunt in tara si eu am depus doar o reclamatie la politie si vad ca au inaintat-o acuma sunt citata la tribunal.Si nu pot sa vin.
Discuție art.193 C.p.
citat la tribunal find parte vatamata ce specifica art.193 C.p.? Si daca este obligatoriu sa ma prezint?