avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate dorelf

Activitate dorelf

nu am titlu de proprietate si se pare ca degeaba am CF
MIi sa spus de la Primarie ca Extrasul CF nu are valoare intrucat terenul a fost luat de statul comunist cu ocazia cooperativizarii si nu mai imi apartine. In aceasta situatie pe cine chem in instanta si ce sanse am sa castig ? Mentionez ca terenul este intravilan in extrasul CF.
Multumesc !
Nu am avut operatiuni dupa 1991. Am solicitat Titlu de proprietate, dar mi sa raspuns sa aduc acte doveditoare care atunci nu le aveam. Registrul agricol poate fi act doveditor pentru emiterea Titlului de proprietate? Mentionez ca terenul este intravilan in extrasul CF.
Multumesc !
Am extras CF pe un teren si la primarie imi spune ca nu are valoare intrucat pe amplasamentul respectiv a fost eliberat Titlu de Proprietate !
Ce valoare are un extras CF, are valoare juridica sau este o hartie statistica care spune ca atunci cand am mostenit terenul era al meu si acum a fost dat altcuiva. Proprietatea aparata de Constitutie este o simpla lozinca!
Daca am extras CF mai este necesar sa solicit Titlu de proprietate?
MULTUMESC!
Intabularea costa f.mult si nu ne putem permite din pensie, doar daca vindem, din teren si am inteles ca acest lucru nu este convenabil acum.
Am auzit ca din anul 2014 urmeaza sa fie facuta intabularea gratuita a tuturor terenurilor.
dorelf
Mama soacra a murit in 30 sept.2012. Sotia este unicul mostenitor. Poate renunta la o parte din mostenire (teren agricol) in favoarea celor 2 copii ai nostri? Suntem pensionari si nu ne permitem impozitele si taxele pe tot terenul?
Cat costa aproximativ succesiunea? Depinde de notar?
Ce documente trebuie sa prezentam la notar?
Va multumesc mult!
Răspuns la discuția succesiune
multumesc!
Discuție succesiune
In cat timp de la decesul unei persoane se face succesiunea si cum se procedeaza?
multumesc,
T.F.
As vrea sa stiu cu ce lege a fost aprobat OUG nr.86/20.09.2010 si daca a suferit modificari la aprobare