avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... OUG nr. 86/20.09.2010 - ajutor incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

OUG nr. 86/20.09.2010 - ajutor incalzire

As vrea sa stiu cu ce lege a fost aprobat OUG nr.86/20.09.2010 si daca a suferit modificari la aprobare

Alte discuții în legătură

De ce nu a fost modificata legea pensiilor? iordachecornel iordachecornel Ca urmare a Recursului in interesul legii al ICCJ la Decizia nr.5/20.09.2010 privind stabilirea si recalcularea pensiilor prin luarea in considerare a ... (vezi toată discuția)
Drepturile fostilor detinuti politici din perioada comnista dorinahojbota dorinahojbota La ora actuala sunt cetatean german am plecat din romania inca inainte de revolutie(am fugit). In perioada comunista am fost detinut politic 8 ani de zile si ... (vezi toată discuția)
Care este noua ordonanta privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor? alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Imi puteti comnunica care este noua ordonanta modificata ptr cresterea copilului????? Multumesc!!! (vezi toată discuția)