avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Care este noua ordonanta privind concediul si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Care este noua ordonanta privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor?

Imi puteti comnunica care este noua ordonanta modificata ptr cresterea copilului?????

Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:04, 20 Mai 2012
1. Ultimul act normativ in domeniu este OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor piblicata in M.O. 830/10.12.2010.

2. A mai suferit unele modificari aduse de Legea 132/2011, publicata in M.O. nr. 452 din 28.06. 2011 si de OUG 124/2011, publicata in M.O. 938/31.12.2011.

3. De asemenea trebuie sa cititi si NORME METODOLOGICE de aplicare a prevederilor OUG 111/2010, aprobate prin HG 52/2011 si modificate de HG 57/2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere a copilului ContSters242138 ContSters242138 Buna ziua, Imi puteti da va rog temeiul legal privind concediul crestera copilului? Multumesc. (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului pt. tata. concediu de maternitate pentru mama boda_meli boda_meli Buna ziua, am intampinat un caz mai aparte/complicat, si asi vrea sa va cer parerea. Este vorba de o familie, unde Tatal este in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Suspendare din functie, indemnizatia si concediu pt cresterea copilului madalinaioana madalinaioana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Sunt functionar public si doresc sa ma suspend din functie pentru motive personale pentru un an de ... (vezi toată discuția)