avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Activitate baciulik

Activitate baciulik

Nu prea ai ce sa faci, poliția la noi o să trimită la plimbare, si altcineva nus cine te poate ajuta.
Fa reclamație la site poate daca suntem multi va fi blocat.
Din păcate este o campanie de astfel de scam urî, nu îmi dau seama de unde au contactele de whatzup.
Trebuie vigilenta maxima, suntem singuri din păcate.

Iuliana2023. a scris:

Salut! Chiar nu se poate face nimic pentru recuperarea banilor.? E penibil ca m-am lasat prostita...asta stiu :(

Salut,
Depui degeaba, mi-am luat o si eu acum peste bot cu vreo 1500 USD. aceesi schema, depune tu si iti iei banii mai tarziu. Desi eram aproape sigur ca e scam am mers inainte si s-au dus banii de porc si de vin. imi pare rau ca ai pierdut atata dar trebuia sa te opresti la un punct. daca ai ajuns la suma asta cred ca ti-a dat balanta negativa de cel putin 5 ori, din ce am vazut se dubleaza suma de fiecare data. Banii sunt pierduti vorbim de cripto aici..
Tot ce putem face este sa facem reclamatie pentru scam si eventual vor bloca site ul.
Buna ziua, am o problema la munca, lucrez in cadrul unei case de pariuri, unde sunt probleme legate de securitate pentru operatori, chiar aseara fiind un scandal in care eu si colegii am fost amenintati. problema esta ca nu sunt luate masuri concrete pentru asigurarea pazei. Vreau sa va intreb in cazul incare imi dau demisia si nu stau in preaviz, firma poate sa imi desfaca contractul de munca pe motiv insciplinar? cu litera "i"? pentru ca nu as vrea sa am probleme pe viitor la angajare, dar am primit destule amenintari pana acum din partea clientilor si problema este foarte serioasa. Va multumesc
Răspuns la discuția Facultate - vechime in munca?
nu puteam sa bag somaj pentru ca m-am inscris si la master, problema este ca nu vreau sa pierd acesti 4 ani la pensie, daca tot nu am muncit efectiv macar sa nu-i fi pierdut degeaba, ca oricum nu m-a ajutat prea mult faptul ca am facut o facultate :((, mai bine ma angajam cum am terminat liceul:))
Buna ziua, am absolvit facultatea la zi in cadul Politehnicii in anu 2009. Pana in prezent nu am lucrat cu contract legal de munca si nici nu detin carte de munca. As dori sa aflu:
1) daca anii de facultate sunt trecuti ca vechime si in ce conditii
2) cum fac sa trec anii de munca ca vechime daca nu am carte de munca
3) conteaza faptul ca am terminat facultatea in 2009 si nici in prezent nu muncesc, adica nu vreau sa pierd acesti anii ca vechime.

Va multumesc si va doresc o zi buna.