Buna ziua,
Am si eu o intrebare; cum trebuie sa procedez daca angajatorul nu m-a platit 2 luni si eu mi-am dat demisia .El are mai multe variante,spune ca poate sa nu ne plateasca si un an ca dovedeste ca nu are incasari,cu extrasele de cont si ca nu are nimeni ce sa-i faca.Sau ca plateste o amenda si nu mai plateste salariatului nimic si se judeca spunand ca nu si-a indeplinit toate obligatiile din fisa postului.Va rog ajutati-ma.
Eu nu mai stau ptr ca nu mai are lucrari si nu mai poate sa ne plateasca dar vreau salariile pe care nu mi le-a platit.
Buna ziua,
Un coleg de munca vrea sa vanda un apartament cu 3 cam,dar este achzitionat prin legea 112.Mai ar avea de platit 5 ani.Daca cine vrea sa cumpere acel apartament achita suma care o mai are de plata poate sa vanda ap. cu imprumut ptr prima casa?
Va multumesc
Buna ziua,
Avem o contradictie la serviciu,cineva spune ca se poate intrerupe concediul de odihna cu concediu medical,iar seful spune ca daca nu vrea el nu il intrerupe.Exista vreo dispozitie legala in acest sens,va rog sa ma ajutati daca se poate .
Buna ziua,
Am un contract Vodafone si doresc sa-l reziliez.L-am prelungit pentru achizitionarea unui telefon.Acum doresc sa intrerup acest contract dar ma tem ca ma va obliga sa platesc nu stiu ce bani ptr intrerupere de contract.Este legal sa faca acest lucru?
Buna ziua,
De cateva luni fata cumnatei mele care este plecata in Spania,nu a mai dat nici-un semn de viata.Stiam ca este in Zaragozza,dar acum de cand nu mai stim nimic nu avem nici cea mai vaga idee unde sa o cautam.A plecat cu cineva din tara si nu mai raspunde la telefon si nici pe mess.Ne puteti ajuta?
Mama are tot ,anexa 24,certificat de deces si tot ce trebuie ptr succesiune inclusiv impozitul platit.Motivul ptr care eu am intrebat este acela ca o costa foarte mult aceasta succesiune.Fiind singura mostenitoare pamantul ii revine de drept, dar nu are titlul de proprietate si cineva i-a spus ca se poate duce la judecatorie sa faca acest lucru.
Buna ziua,
Am o rugaminte daca ma puteti ajuta,mama mea este singurul mostenitor al mamei si tatalui ei,acestia au decedat si a ramas titlul de proprietate ptr pamant pe numele bunicii.Ca sa faca transferul de titlu trebuie sa mai faca succesiune?Care sunt pasii care ar trebui urmati in acest sens?