avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum sa reziliez un contract cu un operator de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum sa reziliez un contract cu un operator de telefonie mobila?

Buna ziua,
Am un contract Vodafone si doresc sa-l reziliez.L-am prelungit pentru achizitionarea unui telefon.Acum doresc sa intrerup acest contract dar ma tem ca ma va obliga sa platesc nu stiu ce bani ptr intrerupere de contract.Este legal sa faca acest lucru?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:35, 30 Iunie 2010
Da, este legal. Dumneavoastra ati semnat un contract cu anumite clauze; cititi contractul cu atentie, sa vedeti ce si cat aveti de plata.
auzisem zilele trecute ca senatorii si ANPC pregatesc un act normativ care prevede ca operatorii de telefonie si internet nu vor mai putea percepe o taxa de reziliere. Daca nu cumva a si trecut de senat deja...
dvs ati achizitionat un telefon cu un pret mai mic, tocmai pt ca ati prelungit contractul. vb cu cei de la societatea respectiva, poate taxa de reziliere consta in diferenta de pret pt telefon, pe care e normal s-o platiti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)
Vodafone-reziliere Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua am si eu o intrebare! As dori sa imi reziliez contractul cu Compania Vodafone! Numai sunt multumit de servicile lor! Dar ei imi cer o taxa de 200 de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone tictac tictac Buna ziua, In urma cu circa 18 luni mi-am prelungit contractul cu Vodafone telefonic, operatorul prezentandu-mi oferta de servicii, tariful si faptul ca mi ... (vezi toată discuția)