avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum poti vinde o casa - legea 112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum poti vinde o casa - legea 112

Buna ziua,
Un coleg de munca vrea sa vanda un apartament cu 3 cam,dar este achzitionat prin legea 112.Mai ar avea de platit 5 ani.Daca cine vrea sa cumpere acel apartament achita suma care o mai are de plata poate sa vanda ap. cu imprumut ptr prima casa?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin* , utilizator 15:32, 9 Iulie 2010
In ce an s-a cumparat acest apartament ptr ca in conformitate cu art 9 din L.112/1995, apartamentele dobindite in conditiile alin. 1 nu pot fi instrainate 10 ani de la data cumpararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 112/1995 Adeea Adeea buna ziua. Am si eu o problema cam mare. Am un apartament nationalizat 112/1995 vrem sa-l cumparam ca apoi sa-l vindem sa ne mutam la curte. Legea in sine ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa cumparata pe legea 112 patrysib patrysib 1. as vrea sa stiu daca o casa cumparata de la stat acum 2 ani, se mai poate vinde in vre-un fel. 2. statul are voie sa demoleze casele achizitionate pe ... (vezi toată discuția)
Ap. cumparat pe legea 112 andreeaene andreeaene buna ziua, detin un ap. construit in 1970 cumparat cu legea 112. am un cumparator care doreste sa-l cumpere prin programul prima casa. am depus toate actele ... (vezi toată discuția)