parti comune asociatii de proprietari
doresc sa stiu cum poate intra in proprietate privata si schimba destinatia in camera de locuit o camera ce reprezinta parte comuna in asociatia de proprietari si are destinatia de uscator.mentionez ca locuintele sunt luate cu credit de la consiliul judetean si inca mai avem rate la locuinte si implicit partile comune.unul dintre vecini a inchis si schimbat destinatia camerei respective cu semnaturile unor vecini.eu consider ca proprietatea mea comuna nu poate sa imi fie luata de semnatura unui vecin.
nu exista o astfel de hotarare in urma vreunei adunari generale in schimb mi s-a raspuns ca are acordul consiliului local drept pentru care are toate autorizatiile privind modificarea destinatiei acelei incaperi.
buna ziua.
doresc si eu o lamurire vizavi de bunurile comune ale unei asociatii de proprietari ale unui bloc de locuinte.spatiile comune pot fi ocupate de un locatar daca acesta invoca un tabel cu semnaturi de la toti locatarii acelei scari.eu nu am semnat.e posibil sa fi semnat sotul.nu trebuia sa aiba semnaturi de la toti locatarii acelei scari?prin contractul de la consiliul(ordonanta 19) acea camera este consideratabun comun.
pai care este varianta cea mai avantajoasa pentru salariat?mi se par putin 2 salarii compensatorii dupa 20 de ani de munca,cu atat mai mult ca se stia de aceste concedieri colective deoarece dau oamenii afara din provincie si au angajat acum un an cam acelasi numar de personal la bucuresti pentru aceste posturi fara sa ni se ofere varianta unui transfer la Bucuresti
care sunt numarul de salarii compensatorii in caz de concediere colectiva la 20 ani vechime si daca pot cere in instanta plata retroactiva pe 2 ani a sporului de viza cfp care nu mi s-a acordat chiar daca am avut decizie pentru ventru viza cfp(control financiar preventiv)
de vreme ce voi inainta cererea de divort violentele vor fi din ce in ce mai dese,nu voi mai putea ramane in acea locuinta cu fetita fara teama de a recurge la cutit.Pot cere in instanta pana la definitivarea procesului mutarea lui la alta adresa de vreme ce nu contribuie cu nici un venit la chelt. casei si intretinerea copilului?
de vreme ce voi inainta cererea de divort violentele vor fi din ce in ce mai dese,nu voi mai putea ramane in acea locuinta cu fetita fara teama de a recurge la cutit.Pot cere in instanta pana la definitivarea procesului mutarea lui la alta adresa de vreme ce nu contribuie cu nici un venit la chelt. casei si intretinerea copilului?
am uitat sa mentionez ca este alcoolic,ne agreseaza verbal si pe mine si pe fetita si nu stim ce sanse ar fi sa raman in casa cu copilul atata timp cat politia a fost sesizata si nu a luat nici o masura.