avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cine va ramane la domiciliul actual daca am apartament ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cine va ramane la domiciliul actual daca am apartament cu o camera

de vreme ce voi inainta cererea de divort violentele vor fi din ce in ce mai dese,nu voi mai putea ramane in acea locuinta cu fetita fara teama de a recurge la cutit.Pot cere in instanta pana la definitivarea procesului mutarea lui la alta adresa de vreme ce nu contribuie cu nici un venit la chelt. casei si intretinerea copilului?
Cel mai recent răspuns: flory72 , utilizator 20:34, 12 Aprilie 2010
pina la solutionarea actiunii de divort si efectuarea partajului bunurilor comune puteti solicita instantei de judecata evacuarea sotului violent.
Nu as alege varianta initierii unei ordonante presedentiale de evacuare a sotului turbulent din 2 motive, unul pentru ca trebuie sa faceti dovada indeplinirii cond. prev de art 581 c.proc.civ.pe de o parte , iar pe e alta pana la solutionarea ordonantei va riscati atat viata dvs cat si a copilului. As alege varianta parasirii domiciliului conjugal tocmai pentru a evita violentele ce vor urma.
mersi pentru raspuns.Nu stiam ca exista aceasta varianta,de aceeanu am intentat actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj flory72 flory72 cum se face partajul la un apartament luat prin ord.19/2004 in conditiile in care sotul nu a avut servici(venituri) de 5 ani iar noi nu putem vinde ... (vezi toată discuția)
Partajare in caz de divort Buna ziua. Vorbesc in numele mamei mele- Sunt casatorita de aproape 20 de ani si vreau sa stiu in caz de divort, la partaj, cum se procedeaza tinand cont ca ... (vezi toată discuția)
Loc desfasurare divort Cristina Popesti Cristina Popesti Va rog sa ma ajutati cu un rapuns la urmatoarea problema. Daca doresc sa intentez divort de sot iar ultimul domiciliu comun este la parintii lui, eu neavand ... (vezi toată discuția)