avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate clNRR

Activitate clNRR

Răspuns la discuția divort intre parinti
multumesc tare mult pentru indicatiile date. Eu sper oricum din tot sufletul sa se impace!
Buna seara, ma numesc Cosmin si de curand am facut 18 ani! Numa ca a aparut o problema mare in familie si ai mei doresc sa divorteze. Eu mai am un frate mai mic ca mine are 12 ani, si eram curios daca eu pot alege sa nu raman cu nici unul dintre parinti. Daca sunt major exista aceata posibilitate? Fratele meu ramanand sa aleaga ca este minor? multumesc!
Răspuns la discuția Problema in instanta
multumesc foarte mult!
Eu nu am semnat nici un contract si nici sponsorizarea nu a fost in bani!!! Sponsorizarea consta in publicitatea evenimentului prin mai multe cai(internet,radio,presa) !!! Asa ca nu am ce sa le dau inapoi!! Nu stiu ce se poate intampla!
Deci eu(organizator 1) impreuna cu inca 2 oameni( organizator 2 si celalalt ne ajuta) am dorit sa realizam un eveniment la nivel national in data de 10-11 aprilie, pentru asta noi am avut nevoie de niste sponsori sau parteneri media pentru a face acest eveniment cat mai cunoscut/popular printre jucatorii de Counter-strike( cel mai jucat joc de la sfarsitul anului 2006),si ne-a mai trebuit si o sala unde sa se tina acest eveniment, am gasit la un liceu din oras, unde ne-au cerut in schimbul salii un serviciu, acesta constand in cablarea intre 2 incaperi. Noi din cauza unor probleme nu am reusit sa ajungem sa cablam acolo la liceu, in constatare nu s-a mai putut tine evenimentul in data de 10-11 aprilie anuntata la firmele de sponsorizare sau de parteneriat media. Iar una dintre firme, ce-a care se ocupa cu reclama noastra, in data de 10 aprilie(prima zi de concurs,daca s-ar fi tinut) ne-a dat in judecata pentru ca nu s-a tinut evenimentul,(cica spun ei ca m-ar fi sunat cu 3-4 zile inainte de mai multe ori si eu am avut telefonul inchis,ceea ce este fals). problema care este, ca duminica seara pe la ora 23 a venit politia la usa la celalalt organizator cu mandat de perchezitie si arestare, ceea ce mi se pare o aburditate,o tampenie!!! Au venit si i-au spart data de baze pentru a ne indentifica pe mine si pe celalta persoana care ne ajuta(organizator 2 are firma de hosting si are toate datele despre clientii lui acasa, eu si cealalta persoana fiind clienti la el deoarece am cumparat niste domenii), dupa care ne-au intocmit si pe numele nostru niste citatii cum ca in data de 14.04.2010 trebuie sa ma prezint ca parat si celialti 2 ca complici la tribunal pentru ca am fost dati in judecata de firma de publicitate, pentru a isi obtine banii pe reclamele facute(reclame pe site,in ziarul lor si la radio)!!! Tin sa atrag din nou atentia ca noi cu firma de publicitate nu am semnat absolut nici 1 un contract sau vreo foiaie, am tinut legatura doar telefonic cu ei!!! Credeti ca este normal asa ceva, este posibli? plus ca sunt minor si nu am salariu!!! Eu am vrut sa fac un lucru bun si uitati unde s-a ajuns din cauza unor probleme tehnice!
Daca eu nu am semnat nici un contract de sopnsorizare/reclama cu acea firma, am tinut legatura doar telefonic, aceasta ne poate da in judecata? Si inca o neclaritate este aceea ca eu sunt minor(am 17 ani) si nu am venit(salariu) de unde cred ei ca am eu posibilitatea de a le da banii pretinsi de ei? Si toata chestia a inceput de la un eveniment de joc pe calculator, iar noi ca nu am reusit sa respectam data de 10-11 aprilie am primit citatie!!! Problema asta este ca nici eu nu vad infractiunea eu zic ca pentru distrugerea imaginii si recuperarea banilor de pe reclama, dar cei de la firma respectiva nu tin cont ca noi avem mai multe vizite unice la 24 de ore decat ei!!! Firma nu i-a in calcul acest lucru deoarece nu avem vizitele inregistrate de un contor omologat!!!
aha..si inca o intrebare,da ca eu nu am semnat absolut nimica,am tinut telefonic legatura ma poate da in judecata??plus ca sunt nimor si nu am venit!!! Si am dosar penal pentru acest lucru, adica am vrut sa organizez un eveniment,iar acesta nu s-a mai putut tine!!!in data respectiva!
Răspuns la discuția am de platit daune morale
am o rugaminte domnule Mihai am facut si eu un subiect "Problema in instanta" imi puteti explica acolo mai detaliat? ca eu am primit citatie cum ca miercuri la ora 9 sa ma prezint la judecata. Iar ieri seara a intrat in casa la un complice care are firma de hosting, pentru a ne lua datele personale si pentru a obtine probe la dosar ,cu mandat de perchezitie si arest pe 29 de zile ! Va multumesc inca odata!
Răspuns la discuția am de platit daune morale
Cu legea din Romania sigur te va pune la plata, eu sunt minor am 17 ani si am fost dat in judecata si mi s-a cerut suma de 1500 de euro fara taxele care mi se vor impune si faram daune morale!!! Asa ca tot ce este posibil!! PS : eu am fost dat in judecata de o firma de publicitate pentru ca nu am reusit sa tin un eveniment
Buna ziua, numele meu este Andrei si as dori sa aflu, daca eu am fost dat in judecata ca parat si am 2 complici, iar apoi am reusti sa ma inteleg cu firma care ma dat in judecata ca sa platesc sa nu ma mai duca in instanta fie cu bani, fie cu servicii, si eu cu unul dintre complici platim suma ceruta, iar cel de-al treilea nu, la cererea noastra poate fii dat in continuuare in judecata? Va multumesc