avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate makavelli

Activitate makavelli

Multumesc frumos pentru indrumare
Buna ziua, sunt in concediu de crestere a copilului si vreau sa infiintez o SRL, unde sunt administrator si asociat unic. As dori sa aflu cand mi se va suspenda indemnizatia, in momentul infiintarii SRL sau in momentul in care SRL va face profit?
Răspuns la discuția Contract montare centrala termica
Multumesc pentru raspuns:)
Buna ziua,
de curand m-am decis sa renunt la sistemul central de incalzire termica si mi-am montat o centrala termica cu o firma locala. Desi ne-am inteles verbal, si nu contractual, la un termen de predare a lucrarii si la o anumita suma de bani, "dl. inginer" m-a lungit cu inca 45 de zile peste termenul de predare al lucrarii si imi mai cere si bani in plus pentru ca au fost materialele mai scumpe decat credea el, cica. Ce as putea sa fac in conditiile in care am chitante pe sumele platite, fara facturi, catre firma care a montat centrala dar nu am contract si "dl. inginer" refuza sa-mi dea actele de la centrala pana nu-i achit diferenta de bani?
Am construit 2 camere langa o casa, pe o parcela de 63mp, fara sa stiu ca trebuia sa ma ocup de acte mai intai:(...am depus actele pt obtinerea certif de urbanism, unde am motivat ca vreau sa ridic o anexa si mi l au refuzat pe motiv ca nu am 150mp si adancimea este mai mica decat latimea parcelei. Stiam ca e nevoie de 150mp pt ridicarea unei case dar eu vreau sa ridic o anexa locuibila...mi au zis sa mai caut teren pana la 150mp de parca am de unde sa l scot....Credeti ca aveti o solutie?? help..:(
Discuție Ajutor
In 13.11.2007 am incheiat un contract pe 3 ani cu marea companie de telefonie "nationala" in urma caruia am primit un calculator si aveam de achitat lunar suma de 20 Euro fara TVA pt internet si telefon. In Aprilie 2008 am ramas in urma cu plata a 2 luni de abonament si am primit 2 facturi una de 2930,58leiperioada de facturare 22.03-11.04.09despagubiri pt rezilierea contractului inainte de termen)si una de 2682.25 (perioada de facturare 08.04.-21.04.09); am platit in 2 transe suma de 555,22 penalitati de intarziere. Pe 20.05.2009 am primit o scrisoare in urma careia mi s-a transmis ca mi-a fost scazuta taxa de reziliere 2696,67 si mi s-a comunicat de la ghiseu si telefonic ca se poate continua contractul fara probleme(20euro fara TVA/luna), au trimis acasa pe cineva pt recablare la internet si telefon si mi-au inmanat un act aditional pe 1 an spunandu-mi ca trebuie sa-l semnez ca sa vada sefii lui ca mi-a reactivat serviciile, prin care aveam de plata cam 200 lei/luna pt servicii. In contractul initial am dreptul sa-l reziliez unilateral daca mi se schimba tarifele, asadar am renuntat la acel contract la o luna dupa ce mi-au reactivat serviciile. Am incercat sa depun o cerere in acest scop la sediul lor dar nu au acceptat fara sa le achit taxele de reziliere de vreo 2300 lei(taxa de reziliere conform ultimei anexe este de 1100 lei) si mai nou au angajat o firma de recuperari care ma streseaza cu telefoanele si-mi cere vreo 2400 lei pt reziliere. Nu mi se pare corect odata ce mi-au zis ca va ramane acelasi tarif sa mi-l schimbe dupa bunul plac si mai mult sa-mi trimita facturi de zeci de milioane fara nici un fond. Va rog dati-mi un sfat, cum sa procedez cu ei? Astept un raspuns daca se poate...va multumesc