Nu am depus acele declaratii.Inca nu am incheiat RJIP pe 2010
Erorile se corecteaza prin taierea cu o linie a textului sau a cifrei gresite, pentru ca acestea sa poata fi citite, iar deasupra lor se scrie textul sau cifra corecta.
Corectarea se face pe toate exemplarele documentului justificativ si se confirma prin semnatura persoanei care a intocmit documentul justificativ, mentionandu-se si data efectuarii operatiunii de corectare.
pot sa tai acel rand si sa modific totalul?
da, am 2 chitante, una cu plata trimestrului 4 si una cu...plata celor 5 luni. Intrepr. individuala am deschis-o in septembrie 2010.
Buna ziua,
se pot face modificari in jurnalul de incasari? daca da, cum. Aceasta chitanta este trecuta in luna oct. 2010.
va multumesc
Pot trece in registrul incasari contributiile FNUASS sanatate platite din urma(pe ultimile 5 luni)?Tin sa specific ca in perioada respectiva nu aveam PFA.
Subiect: plata contributiei la sanatate
1.pot plati contributia la sanatate daca nu am depus declaratiile la finante? pot plati pe baza chitantei de anul trecut?
2. la CEC pe baza carui act se plateste?
dar ce ma sfatuiti, sa pastrez numele lui? Asta niciodata, nu am nevoie de nimic de la el.
Va multumesc din suflet pt. raspunsurile Dvs. adevarul este ca atunci cand treci prin asa ceva (cel putin mie, aceasta situatie mi-a sfaramat increderea in institutia familiei) este ceva....fara cuvinte.
pe scurt, ne-am certat, mi-a zis sa plec,mi-am facut bagajele si am plecat la mine, in casa mea. Nu avem copii, iar parasirea de domiciliu este de anul trecut , din nov.Motivele invocate de el nu sunt majore dar nu sunt adevarate, cum ca nu am vrut sa lucrez, dar eu practic am intrat in somaj, ceea ce pot sa demonstrez prin cartea de munca. Ceea ce m-a deranjat in aceea citatie, a fost modul de exprimare, cum ca citez " parata, desi are pregatire superioara MEREU a refuzat sa munceascabla bla bla, si ca intre noi nu mai avea loc o comunicare ca intre doi oameni cu acelasi nivel intelectual", si cum ca citez" am incercat sa o angajez pe parata la firma mea dar aceasta a refuzat" . Motivele adevarate sunt cu totul altele.Eu pot sa aduc martori care sa-mi justifice adevaratele motive.Dar nu vreau sa-mi spal rufele in public, consider ca nu merita .Sincer, nu ma asteptam sa bage div, am crezut ca ne mai acordam o sansa. Si inca o minciuna mentionata de el in citatie, cum ca a discutat cu mine despre div., ceea ce nu este adevarat, intradevar mi-a zis dupa ce a bagat actiunea de divort. Si asupra pastrarii numelui, cand am discutat de div, i-am zis ca NU vreau sa pastrez numele lui, el mentionand in citatie " pastrarea de catre parata a numelui purtat in timpul casatoriei".Pt. acesta mentiune trebuie sa fac intampinare sau sa merg la ...infatisare, ceea ce nu doresc.
Daca vreau sa combat motivele invocate de el, se prelungeste divortul? Mentionez ca prima infatisare este in mai, si vreau sa ma prezint doar pt. schimbarea numelui, asta in cazul in care nu fac intampinare. Daca fac intampinare, nu ma prezint.
si inca o intrebare va rog, unde imi trebuie pe viitor acea hotarare de divort, in afara de politie, unde o sa-mi trebuiasca pt schimbarea buletinului? De ce va intreb, sotul a invocat niste motive aberante, bineinteles in favoarea lui, si nu am starea necesara sa merg in instanta sa combat acele motive. Consider ca nu este necesar sa ma justific in fata avocatului lui si a judecatorului.