avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contributii sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contributii sanatate

Subiect: plata contributiei la sanatate
1.pot plati contributia la sanatate daca nu am depus declaratiile la finante? pot plati pe baza chitantei de anul trecut?

2. la CEC pe baza carui act se plateste?
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
aliona_1971, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 01:41, 1 Februarie 2011
1. Poti plati contributia la sanate si asa, desi ai timp sa o platesti pina pe 15 martie. Te poti duce la Casa de sanatate si sa vorbesti acolo, pe baza declaratiei de anul trecut, iar cind ai decizia de impunere pe anul acesta o duci si pe aceea la Casa de Sanatate si se face recalcularea.
2. Teoretic, cei de la CEC ar trebui sa cunoasca contul in care se fac platile pentru sanatate. Trebuie sa stii suma de plata si sa faci viramentul prin completarea unui formular la depunerea banilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se plateste la sanatate daca nu ai decizia de la finante? Popu Popu Nu am primit inca decizia de la finante, ca urmare astia de la sanatate m-au scos din sistem, doctorul de familie a spus ca nu poate sa-mi dea trimtere la ... (vezi toată discuția)
Impozit pfa gabipfa gabipfa Am pfa cu venit brut estimat 2500 ron pe an trebuie sa platesc pana pe 25 martie 16% din venitul estimat prima trim , ce imi este neclar unde platesc cas 5.5% ... (vezi toată discuția)
Plati declaratie unica steef steef Buna ziua Pt plata cas, cass si impozit pe venit pe anul 2018 conform formularului unic se obtine o bonificatie de 5% pt plata pina la 15 dec 2018 plus ... (vezi toată discuția)