avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate savinR

Activitate savinR

buna ziua. Am angajat un avocat pentru recuperarea taxei auto ,(procesul a fost castigat) ceea ce sa intamplat ulterior avocatul mi-a cerut sa-i fac o procura pentru ca acesta sa ridice suma de bani,i-am achitat acestuia onorariul si cheltuielile cum ne-am inteles iar el vrea sa-si insuseasca banii ce reprezinta cheltuielile de judecata. Este corect?
tzeparul e din tulcea eu sunt din tecuci unde pot depune plangerea in tulcea?? el afirma ca nu are ce sa-i faca politia ptr ce a facut!!!!
Totul a inceput pe siteul okazii.ro unde am fost contactat de un uitlizator mi-a propus un schimb cu un telefon ..sa-i dau eu un nokia si 250 lei pe telefonul lui ne-am inteles am trmis prin posta coletu (bani si telefon) el in schimb nu a mai trmis mi-a luat banii si telefonu. acum incearca sa insele alti oameni....ce poate face politia in acest caz???/ am dreptul la despagubire?1
Răspuns la discuția agresat in drumul mare
si pedeapsa care ar fi??
Răspuns la discuția agresat in drumul mare
si care ar fi pedeapsa primita pentru aceasta persoana delicventa.. ar fi vorba de inchisoare?? poate influenteaza si locul incidentului!
Răspuns la discuția agresat in drumul mare
am martori desigur care au participat cu privirea la acest incident!!
Răspuns la discuția agresat in drumul mare
aste e problema persoana aceia nu am lovito eu decat am primit ..sau ma e o solutie decat sa iau si eu amenda asa abuziv ma duc si ii sparg si eu fata.. Traim in Romania nu intr-un stat civilizat!!!
Răspuns la discuția agresat in drumul mare
pe mine mai exact ma intereseaza "persoana violenta" ce pedeapsa poate primi daca prezint certificatul medico-legal, si totusi ca persoana violenta isi face si ea certificat medico-legal.. in cazul acesta primim amandoi amenda....DAR EU SUNT CE AGRESAT MA ATACAT IN PROPRIA MEA MASINA.(
buna! am si eu o intrebare :ce pedeapsa poate lua o persoana cand intra la mine in masina (eu eram la volan tocmai vroiam sa plec) si incepe saami aplica lovituri ; am fost la politie si mi-a spus de certificat medico-legal,apoi persoana violenta hop si ia la politie sa-si scoata si ia certificat medico-legal..dar va asigur ca nu a fost lovita am reactionat in legitim aparare(propria mea masina)..Pot primi si eu amenda?