buna ziua. Am angajat un avocat pentru recuperarea taxei auto ,(procesul a fost castigat) ceea ce sa intamplat ulterior avocatul mi-a cerut sa-i fac o procura pentru ca acesta sa ridice suma de bani,i-am achitat acestuia onorariul si cheltuielile cum ne-am inteles iar el vrea sa-si insuseasca banii ce reprezinta cheltuielile de judecata. Este corect?
Totul a inceput pe siteul okazii.ro unde am fost contactat de un uitlizator mi-a propus un schimb cu un telefon ..sa-i dau eu un nokia si 250 lei pe telefonul lui ne-am inteles am trmis prin posta coletu (bani si telefon) el in schimb nu a mai trmis mi-a luat banii si telefonu. acum incearca sa insele alti oameni....ce poate face politia in acest caz???/ am dreptul la despagubire?1
aste e problema persoana aceia nu am lovito eu decat am primit ..sau ma e o solutie decat sa iau si eu amenda asa abuziv ma duc si ii sparg si eu fata.. Traim in Romania nu intr-un stat civilizat!!!
pe mine mai exact ma intereseaza "persoana violenta" ce pedeapsa poate primi daca prezint certificatul medico-legal, si totusi ca persoana violenta isi face si ea certificat medico-legal.. in cazul acesta primim amandoi amenda....DAR EU SUNT CE AGRESAT MA ATACAT IN PROPRIA MEA MASINA.(
buna! am si eu o intrebare :ce pedeapsa poate lua o persoana cand intra la mine in masina (eu eram la volan tocmai vroiam sa plec) si incepe saami aplica lovituri ; am fost la politie si mi-a spus de certificat medico-legal,apoi persoana violenta hop si ia la politie sa-si scoata si ia certificat medico-legal..dar va asigur ca nu a fost lovita am reactionat in legitim aparare(propria mea masina)..Pot primi si eu amenda?