avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

buna ziua. Am angajat un avocat pentru recuperarea taxei auto ,(procesul a fost castigat) ceea ce sa intamplat ulterior avocatul mi-a cerut sa-i fac o procura pentru ca acesta sa ridice suma de bani,i-am achitat acestuia onorariul si cheltuielile cum ne-am inteles iar el vrea sa-si insuseasca banii ce reprezinta cheltuielile de judecata. Este corect?
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 00:06, 18 Ianuarie 2012
Daca ati achitat onorariul si alte cheltuieli ce tin de cauza,nu este normal ca aparatorul sa beneficieze si de sumele dispuse de instanta de judecata la cererea avand pe dvs ca petent
Parerea mea este sa nu-i faceti nicio procura, presupun ca dv. ati suportat cheltuielile de judecata, atunci ce sa-si mai insuseasca el. Depuneti la Finante o cerere si sentinta legalizata si eventual investita cu formula executorie si va luati banii. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata anky83a@yahoo.com anky83a@yahoo.com Am revenit din nou cu o intrebare:in urma procesului de reincredintare minor ,eu am castigat procesu iar fostului i sa stabilit in urma procesului sami ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ionutyahoocoom ionutyahoocoom Am castigat recent un proces si un recurs si nu am primit cheltuieli de judecata cu toate ca in hotarare scrie ca parata sa suporte cheltuielile de judecata si ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)