avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cheltuieli de judecata

Am castigat recent un proces si un recurs si nu am primit cheltuieli de judecata cu toate ca in hotarare scrie ca parata sa suporte cheltuielile de judecata si au trecut 5 luni si eu nu am primit inca bani .
Ce trebuie sa fac ca sa recuperez cheltuieli de judecata?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:03, 21 Ianuarie 2011
Se va Investi sentinta cu formula executorie si va fi pusa in executare de catre executorul judecatoresc care va deschide un dosar executional impotriva debitorului, la cererea dvs.
Puteti sa mergeti cu sentinta la Biroul executorului judecatoresc, el va face toate demersurile necesare.
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
ContSters122901, utilizator
Investire cu formula executorie a hotararii,titlu executor,cerere de executare a creantei la un executor judecatoresc de pe raza Curtii de Apel locale.
Se va face executarea creantei de catre acesta.
multumesc pt raspuns
Banuiesc ca de avocat nu mai e nevoie , dar imi puteti spune ce suma trebuie sa achit pt aceasta cerere de executare
As dori daca se poate sa-mi spuna si mie cineva o suma cu aproximatie pentru aceasta cerere executorie pentru ca am cheltuit cam tot ce aveam cu judecata si cu recursul si acum astept sa-mi primesc cheltuielile pentru ca am si unele datorii .
Va multumesc mult pentru raspuns !
pe dv nu va costa nimic, onorariul executorului il va plati tot partea adversa,
dar mergeti la un executor si va spune el ce e de facut

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecata mark79 mark79 Am fost reclamat la procuratura de un vecin pentru tulburare de buna posesie chiar daca fara nici un temei. Procurorul a decis netrimiterea in judecata, dupa ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc camelia21 camelia21 Va salut pe toti forumistii! Vreau sa stiu si eu care e procedura de recuperare a unor cheltuieli de judecata acordata in formula executorie si definitiva de ... (vezi toată discuția)
Compensarea cheltuielilor de judecata reciproce ioanandrei ioanandrei Am avut un proces care s-a derulat astfel : TRIBUNAL instanta de fond -sectia comerciala ,am cistigat , CURTE de APEL instanta de apel sectia comerciala ,am ... (vezi toată discuția)