Am fost reclamat la procuratura de un vecin pentru tulburare de buna posesie chiar daca fara nici un temei. Procurorul a decis netrimiterea in judecata, dupa care reclamantul a facut recurs la judecatorie. Si acolo s-a dat aceeasi sentinta dupa care a facut recurs la tribunal. La tribunal s-a dat decizie definitiva de netrimiterea in judecata pentru lipsa de temei a acuzatiilor(nu am primit sentinta acasa dar am vazut-o pe internet si, in plus, avocatul mi-a spus acelasi lucru), in care se mai spune ca reclamantul trebuie sa plateasca cheltuielile de judecata si mie cheltuielile mele de judecata. Acum ce urmeaza? Cum o sa imi recuperez banii pe care i-am cheltuit si pe care instanta a hotarat ca ii reprimesc?
Ma poate ajuta cineva?
Poate va intelege sa plateasca de buna voie. Daca nu, prin punerea in executare a sentintei / titlu executoriu . Executorul va intocmi un dosar executional si va trebui sa plateasca in plus si cheltuielile de executare.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Contestatie in anulare
bcory
Descriere speta: se finalizeaza in proces de partaj succesoral prin hotarare definitiva si irevocabila (curtea de apel) care mentioneaza in motivarea sentintei ... (vezi toată discuția)