pneagu a scris:
@zsidi79, aveti dreptate in privinta timpului aferent problemelor sindicale, este de pana la 40 ore. Nu a fost intentionat, si-mi cer scuze, dovada faptul ca am dat si art. din lege pe care si dv. l-ati citat..
Pentru restul aprecierilor, cunosc foarte bine ce inseamna activitate sindicala si rolul acesteia intr-o firma, rol constructiv, fara "jegmaneala", in interesul firmei si al salariatilor, asa ca nu sunt de acord cu afirmatia "interpretati multe lucruri gresit si dati sfaturi patronilor cum sa jecmaneasca pe altii".
Multe raspunsuri pe care le-ati dat au avut tenta(sau mi s-au parut mie doar) ca purtati o politica de personal si nu de resurse umane.Banuiesc ca stiti despre ce vorbesc.Esentialul este ca atata timp cat sindicatele si patronatele se lupta intre ele guvernul face cu ei,cu noi ce vrea introduce taxe,legi in mod neechitabil. Ar trebui sa fim aliati si sa ne gandim in asa fel sa profitam pe termen lung de unele lucruri si sa nu mai traim de pe azi pe maine.Daca am inteles ceva gresit imi cer scuze.
Catre daxela :
Aveti dreptate multi devin "lideri" ca sa aibe niste privilegii fara ca apoi sa se mai implice in treburi sindicale sau unde ar trebui sa se implice.Cunosc acest fenomen.Aceste lucruri incercati sa le scoateti in evidenta in fata salariatilor si ei ii vor schimba din functie.Referitor la control nimeni nu are drept de control asupra sindicatelor numai in cazul in care au actvitati economice.E prevazut in legea sindicatelor.Alte intrebari daca aveti trimiteti mail.