Începând de astăzi intră în vigoare OU29/2020 sub incidența stării de urgență decretate. Sunt obligată a -mi plăti convenția de plată cu BEJ Aequitas de 250 de lei pentru a nu mi scoate la licitație terenul?
Nu vreau să îl pierd. Mulțumesc.
Între 2 și 8 iunie a.c. am fost detașată în Austria pentru "școlarizare" timp în care am primit o diurnă de 20 euro/zi în prima zi de detașare pentru care mi s-a făcut dispoziție de plată. În țară mi s-a spus că mi se va acorda diurnă de 30 de euro. Ulterior am aflat că legal trebuia să fie de 35 de euro. După școlarizare am muncit 3 zile timp în care mi s-a plătit suma de 340 de lei pe perioada lucrată în Austria. Menționez că înainte de plecare am fost pusă să fac cerere c.o. pentru 4 zile deși nu aveam acest drept neefectuând zile de muncă. Aceste zile nu mi-au fost plătite nici până în ziua de azi. Ce pot face să mi se acorde diferența la diurnă și la zilele lucrate având în vedere că nu știu pe ce termen voi fi în Concediu fără Plată?
Nu cred ca m-am facut inteleasa. Imi cer scuze. O sa incerc sa fiu mai explicita. Bunicul vrea sa cumpere o casa pe numele minorului care are 17 ani-deci este asistat. Daca mai asteapta pierde oferta de a lua casa sau cheltuie banii. Pentru a fi sigur ca reuseste sa cumpere casa, nu vrea sa mai asteapte 1 an( pana la implinirea a 18 ani), cand ar trebui sa intre in drepturi depline minorul. De ce nu e sigur actul de vanzare- cumparare?
Sau cum ar trebui sa procedeze pentru a fi perfect legal ?
multumesc
Fiind minor vanzarea se face prin suma donată de bunic catre nepot. Acest lucru poate fi atacat?
Sau mai exact care ar fi posibilitatile de atacare al actului in sine? Mentionez ca mai am doi frati care cunosc situatia.
Executare silită. Proprire. Scoatere la licitație un teren. Repunere în licitație teren. Teren nevândut datorită prețului sub un euro pe mp. Poprire salarială codebitor. Intervenția debitorului: S-a încheiat o convenție de plată cu firma executoare neavând un venit salarial (ajutorul familiei la plată). În acest moment nu curg dobânzi sau penalități. Se plăteşte doar creditul de către codebitor şi debitor. S-a efectuat prima plată de către debitor. S-a primit un număr de înregistrare al solicitării.
-Când se ridică poprirea?
- Există termen legal de răspuns în acest sens?
-Care este instituția superioară ierarhic firmei executoare?
-Care este procedura legală de suspendare a executării? Care sunt paşii ce trebuie urmați? Termen legal?
-Efectuându-se plata terenul poate fi salvat?