avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat pe teritoriul Germaniei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat pe teritoriul Germaniei

Ce drepturi şi ce obligatii are angajatorul față de un angajat român dus deja la muncă în Germania (Uniunea Europeană) precum şi pe teritoriul României fără forme legale?
Menționez că se amână semnarea contractului de muncă. Implicit la ce retribuție salarială are dreptul angajatul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 4 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In situatia expusa , este impropriu sa spunem ca este o relatie de tipul angajator / angajat , daca nu exista forme legale de angajare.

Inexistenta unui c.i.m. incheiat intre cele doua parti are mai multe urmari d.p.d.v. juridic.

Angajatorul este din tara sau din Germania?
România
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti depune o sesizare la Inspectia Muncii / ITM , pentru neincheierea c.i.m. de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum procedez in situatia urmatoare? am lucrat la o ... CristianSimion CristianSimion Buna ziua, Cum procedez in situatia urmatoare? Am lucrat la o clinica timp de o luna si jumatate (02.01.2022 - 15.02.2022) in Bucuresti. Am cerut sa mi se ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate Ana Ica Ana Ica Cat timp se poate lucra prin detasare in Germania ? Daca o persoana lucreaza de ani de zile in Germania si este platit in Romania cu salar minim mai poate fi ... (vezi toată discuția)
Cim nesemnat dar inregistrat in revisal mihneaandrei mihneaandrei Acum cateva luni urma sa incep munca la un angajator, insa nu mi-a trimis contractul decat in ziua inceperii activitatii, iar la parcurgerea contractului nu am ... (vezi toată discuția)