Acum cateva luni urma sa incep munca la un angajator, insa nu mi-a trimis contractul decat in ziua inceperii activitatii, iar la parcurgerea contractului nu am fost de acord cu cateva clauze, refuzand semnarea si deci implicit renuntand la job. Angajatorul sustine ca a inregistrat CIM in revisal si sa vin sa semnez contractul. Practic eu nu doresc sa colaborez cu acel angajator si nici nu avem vreun contract semnat intre parti: practic relatiile dintre noi sunt si vor fi inexistente. De ce as da curs semnarii CIM ca acele relatii sa fie consfintite de un contract doar ca sa incetam imediat colaborarea in baza perioadei de proba?
Cim nesemnat dar inregistrat in REVISAL nu are nicio valoare juridica ... puteti sesiza ITM-ul cu privire la nesemnarea c.i.m. si despre mentiunea angajatorului ca l-a transmis deja in REVISAL.
Inregistrare revisal
kely1988
Buna ziua! Am o problema legata de inregistrarea la revisal. Nu am cunostiinte in domeniu dar, din care am inteles, inregistrarea se face cu maxim o zi inainte ... (vezi toată discuția)