avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM nesemnat dar inregistrat in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM nesemnat dar inregistrat in Revisal

Acum cateva luni urma sa incep munca la un angajator, insa nu mi-a trimis contractul decat in ziua inceperii activitatii, iar la parcurgerea contractului nu am fost de acord cu cateva clauze, refuzand semnarea si deci implicit renuntand la job. Angajatorul sustine ca a inregistrat CIM in revisal si sa vin sa semnez contractul. Practic eu nu doresc sa colaborez cu acel angajator si nici nu avem vreun contract semnat intre parti: practic relatiile dintre noi sunt si vor fi inexistente. De ce as da curs semnarii CIM ca acele relatii sa fie consfintite de un contract doar ca sa incetam imediat colaborarea in baza perioadei de proba?
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2020
mihneaandrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 22 Septembrie 2020
Cim nesemnat dar inregistrat in REVISAL nu are nicio valoare juridica ... puteti sesiza ITM-ul cu privire la nesemnarea c.i.m. si despre mentiunea angajatorului ca l-a transmis deja in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca nesemnat de angajat! daniek0k daniek0k Am o problema legata de un contract individual de munca astfel: Am stabilit cu un angajator sa colaboram. Am trimis actele necesare scanate pe email ... (vezi toată discuția)
Data semnarii fisei de post Juvenalia Juvenalia fisa postului pt angajatii mei are o data anterioara datei de transmitere in Revisal (respectiv 01.06.2013) in cazul unui CIM transmis in Revisal in 02.06.2013 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare revisal kely1988 kely1988 Buna ziua! Am o problema legata de inregistrarea la revisal. Nu am cunostiinte in domeniu dar, din care am inteles, inregistrarea se face cu maxim o zi inainte ... (vezi toată discuția)