avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Activitate dya_68

Activitate dya_68

Buna ziua. Am dorit sa imi achit impozitul pe masina (persoana juridica) online, cum fac in fiecare an. Am constatat ca nu pot face acest lucru intrucat am 2 amenzi in cuantum de 400 de lei fiecare aplicate de Politia Locala Floresti, procese verbale necomunicate prin nici o procedura conform legii, nici prin posta cu aviz de primire, nici prin afisarea la sediul firmei. Ce model de plangere as putea sa fac in instanta? Va multumesc.
Răspuns la discuția Plati retroactive CASS, legale ?
OK.........atunci inteleg ca asa este, si nu are rost sa mai contest nimic.....eventual sa ma bucur ca sumele nu sunt atat de uriase ca ale altora ( am vb cu fosti colegi care au calculate penalitati de ordinul zecilor de milioane de lei vechi.....) , da ????
Am detinut in anul 2005 o asociatie familiala , un AF asadar, in cadrul caruia eu si sotul meu am prestat activitatea de taximetrie. La data de 3 .11. 2005 acest af a fost inchis conform deciziei primarului nr....Acum de curand am primit notificari si eu si sotul meu de la CASS pentru a merge si a ni se calcula contributiile de sanatate datorate conform legii 95/ 2006.
Intrebare: Legea s-a dat undeva prin mai 2006, eu mi-am inchis af ul in noiembrie 2005, cum si cat de legal este ca sa fiu obligata sa platesc niste contributii datorate chipurile dupa o lege data la 6 luni dupa ce eu mi-am inchis afacerea ?
evident ca voi face contestatie, pentru ca ei au socotit acolo 179 de lei contributie datorata, plus 290 de lei penalizari pe anii 2005-2009 ( evident aceste sume inmultite cu 2, pentru ca , nu-i asa suntem 2....)
Buna ziua. de ceva vreme, ma lovesc de aceasta problema si anume : la firma , pentru eficienta, faxul este setat pe automat, adica la 2 sonerii intra tonul de fax automat si oricine poate trimite un fax. In aceste conditii , ma trezesc , mai nou, zilnic, cu cel putin 2 faxuri de tip spam , adica niste firme, de orice, de la consultanta in nimic, si firme care vand absolut orice isi fac publicitate in acest mod, cu numere de fax luate , nu stiu de unde, probabil de pe la registrul comertului......?? Am solicitat telefonic, si politicos acelor firme care au in header numarul de telefon ( pentru ca sunt si din aceia care nu au trecut nici un numar unde pot fi contactati...deci ascuns...) sa fie scos numarul meu de fax din baza lor de date, neinteresindu-ma nimic din ceea ce promoveaza dansii.....In prima faza mi s-a raspuns ca acest lucru s-a facut, pentru ca dupa cateva zile sa primesc aceleasi faxuri.....
Intrebare : D.p.d.v. legal ce se poate face ? In acest moment am amenintat una dintre firme ca daca se mai repeta acest lucru, voi depune plangere impotriva lor, si am sa-i tarasc prin instante.....:D Acuma, teoretic, as putea face asta ? Adica exista in legislatia romana ceva lege care sa ne apere cumva de astfel de practici ?#-o