Cred ca totul pleaca de la educatie, de la faptul ca nu au coloana vertebrala cei ce le intrebuinteaza. De ce trebuie sa fac ce-mi zice x si y???? Daca ar avea personalitate si ar realiza ca nu sunt "cool" daca fumeaza. Sa aiba curajul sa spuna nu si sa realizeze ca acel pe care-l pierd prin refuz nu este "prieten".
Nici fumatul, nici drogurile si nici alcoolul nu au sens! Macar sa ne gandim ale cui buzunare le umplem cand noi ne facem rau!
As mai aveaz o intrebare.... as dori pentru sediu firmei sa fac un contract de comodat insa unul din proprietari a decedat pe data de 20.10.2010 si nu s-a facut succesiunes inca. Se poate?
Buna ziua,
As dori sa infiintez un srl. As dori sa stiu ce caen trebuie ptr. intocmirea de liste ale asociatiei de propietari si daca se cer si diplome la infiintare.
Va multumesc pentru raspuns. As mai avea o intrebare. Daca se casatoresc tata ar mai trebui sa traiasca inca 5 ani ca mama sa-l poata mosteni sau din prima zi de casatorie il poate mosteni?
Va multumesc.
As dori sa stiu si eu daca mama are drepturi ca urmas dupa tata in conditiile in care ei stau impreuna de 32 ani dar nu s-au casatorit, in special daca mama poate beneficia de jumatate din pensia lui tata si daca da ce demersuri trebuiesc facute. Va multumesc.