avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc infiintare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc infiintare srl

Buna ziua,
As dori sa infiintez un srl. As dori sa stiu ce caen trebuie ptr. intocmirea de liste ale asociatiei de propietari si daca se cer si diplome la infiintare.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 17:34, 27 Ianuarie 2011
Trebuie sa aveti un atestat care se obtine prin absolvirea unui curs de specialitate.
Cod CAEN 6832.
Multumesc frumos pentru raspunsul prompt.

As mai aveaz o intrebare.... as dori pentru sediu firmei sa fac un contract de comodat insa unul din proprietari a decedat pe data de 20.10.2010 si nu s-a facut succesiunes inca. Se poate?

Multumesc anticipat.
Este nevoie de un certificat de mostenitor de la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma sau pfa administrare imobile Ionel Manolache Ionel Manolache 1.Doresc sa aflu daca pentru a infiinta o firma de administrare imobile CAEN 6823 sunt restrictii legislative pentru actionari. Daca raspunsul este da, care ... (vezi toată discuția)
Sediu pfa la aceiasi adresa la care are sediul un srl? adela05 adela05 1. Pot sa am sediul unui PFA la aceiasi adresa la care are sediul un SRL? 2. La PFA am nevoie de capital social? Dar de act constitutiv? 3. La PFA sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa in domeniu imobiliar mexicanu1964 mexicanu1964 Buna seara as dori sa stiu daca ptr. infiintarea unui PFA imobiliar trebuie neaparat diploma de absolvire a unui curs de specialitate, avand in vedere ... (vezi toată discuția)