avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate danutzam

Activitate danutzam

Discuție indemnizatie
Buna ziua! am lucrat din martie 2016 pana in iulie 2017 si acum sunt insarcinata ( ar tb sa nasc la inceputul lui mai) pot beneficia de indemnizatie? ce act ar tb sa cer fostului angajator? multumesc frumos
buna ziua,
as dori sa stiu ce anume si unde tb sa platesc k sa beneficiez de indemnizatie.mentionez ca sunt persoana fizica si nu lucrez si daca imi platesc eu darile la stat beneficiez de indemnizatie?
va multumesc
Discuție somaj
mai am 2 luni de somaj (din 6 luni) daca raman insarcinata in aceste 2 luni beneficiez de ceva din partea statului?
mentionez ca in luna iulie am sustinut lucrarea de dizertatie si din data de 30.09.2010 sunt in somaj.
buna ziua,
as dori foarte mult sa obtin un raspuns la intrebarea mea:
am lucrat in bv timp de 1 an jumatate si in luna mai mi am dat demisia deaorece urmam si cursurile de masterat si ca sa pot sa mi dau examenul si ulterior m am maritat si mutat la piatra neamt, negasind loc de munca ne am depus actele pt somaj in luna august (pe 2 aug), daca as ramane insarcinata in perioada urmatoare as benificia de acei banuti ( cei 6 mil ) ?banuiesc ca perioada de acordare a somajului este de 6 luni, nu?
va multumesc din suflet
Discuție somaj
mi am depus dosarul de somaj pe 2 august, dupa ce trece perioada de 60 de zile o sa primesc si banii pe cele 2 luni (august si septembrie)?
va multumesc
am uitat sa mentionez ca in perioada 2008-2010 am urmat cursurile de masterat si am si lucrat in acest timp, iar demisia mi am dat o in luna mai si in iulie am absolvit.Se pune la socoteala si perioada care am lucrat?:(
va multumesc din suflet pt raspunsuri
Discuție demisie
daca imi dau demisia in data de 10 mai tb sa stau pana la data de 24 sau pana la data de 28?nu inteleg cum sunt cu aceste 15 zile,tb sa stau 2 sapt sau 15 zile lucratoare?eu lucrez si sambata dar nu este platita,se pune si aceasta la socoteala?
astept un rasp cat mai repede,va multumesc din suflet