avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

mi am depus dosarul de somaj pe 2 august, dupa ce trece perioada de 60 de zile o sa primesc si banii pe cele 2 luni (august si septembrie)?
va multumesc
am uitat sa mentionez ca in perioada 2008-2010 am urmat cursurile de masterat si am si lucrat in acest timp, iar demisia mi am dat o in luna mai si in iulie am absolvit.Se pune la socoteala si perioada care am lucrat?:(
va multumesc din suflet pt raspunsuri
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
danutzam, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmen a , utilizator 11:02, 9 August 2010
Veti primi banii incepand cu data depunerii cererii ...:)
Daca v-ati inscris la Somaj ca absolvent, veti primi indemnizatie de somaj dupa 60 de zile de la absolvire, daca in aceasta perioada nu vi s-a oferit sau nu ati gasit un loc de munca.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 August 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

60 zile sunteti somer neindemnizabil, dupa care se reface dosarul si dupa ce trec 30 zile ve-ti beneficia de somaj, nu retroactiv, subliniez in cele 60 zile sunteti considerat persoana in cautarea unui loc de munca fara a fi indemnizat.
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
carmen a, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj pentru absolvent facultate 2009 nicolleta68 nicolleta68 Buna ziua! Am lucrat timp de 20 de ani dupa care, contractul de munca s-a incheiat de comun acord cu angajatorul la data de 31.12.2007. Am urmat cursurile ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)
Daca n-am facut masterul imediat dupa facultate nu mai primesc somaj la absolvire? fergus fergus Doamna de la AJOFM cu care am vorbit a mentionat doua conditii pentru ca un absolvent de master sa poata lua somaj: 1. masterul sa fie facut imediat dupa ... (vezi toată discuția)