avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

mai am 2 luni de somaj (din 6 luni) daca raman insarcinata in aceste 2 luni beneficiez de ceva din partea statului?
mentionez ca in luna iulie am sustinut lucrarea de dizertatie si din data de 30.09.2010 sunt in somaj.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:46, 19 Ianuarie 2011
Dupa expirarea perioadei de somaj trebuie sa va angajati cu CIM pentru a putea beneficia de concediu de maternitate si de CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil virginia g virginia g Sunt insarcinata si lucrez cu cm pe perioada determinata,adica pe 31 sept imi expira contractul,iar eu ar tb sa intru in prenatal pe 10 sept.Aangajatorul a ... (vezi toată discuția)
Gravida pe perioada somajului.. maria 84maria24 maria 84maria24 Buna ziua Am si eu nevoie de un raspuns... Lucrez la o firma din septembrie 2006, iar acum cred ca mai putin de 2 luni nu va mai dura ..adica se inchide ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Intalnesc urmatoarea situatie, o angajata este in concediu crestere copil, 2 ani se implinesc in 15 iulie 2014. saptamana acesta m-a anuntat ... (vezi toată discuția)