avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

daca imi dau demisia in data de 10 mai tb sa stau pana la data de 24 sau pana la data de 28?nu inteleg cum sunt cu aceste 15 zile,tb sa stau 2 sapt sau 15 zile lucratoare?eu lucrez si sambata dar nu este platita,se pune si aceasta la socoteala?
astept un rasp cat mai repede,va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:54, 19 Aprilie 2010
15 zile calendaristice, asta daca nu sunteti incadrat cu o functie de conducere si nu aveti specificat in CIM termen preaviz 30 zile
25 inclusiv.Puteti sa va dati demisia si fara preaviz, daca este de acord si angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de preaviz popaalina popaalina buna ziua. am si eu o mare nedumerire. termenul de preaviz potrivit c. muncii este de 15 zile. nedumerirea mea este daca cele 15 zile se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Preaviz de plecare BogdanMehes BogdanMehes In noul cod al muncii , preavizul de plecare cand iti dai demisia este 15 zile lucratoare , sau calendaristice? Si daca angajatorul nu vrea sa ma lasa sa plec ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz gaby2005 gaby2005 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea... pe data de 31.05.2010 am depus cerere de demisie fara preaviz.... tin sa mentionez ca am ... (vezi toată discuția)