Buna ziua,
va rog sa imi spuneti daca boala Elefantiazis este cuprinsa in modificarea noului Ordin 707/538/2014 deoarece eu nu o gasesc.In cazul in care exista va mai rog sa imi spuneti care sunt pasii pentru a obtine un nou certificat de handicap.Mentionez ca persoana pentru care ma interesez are varsta de 62 ani,este incadrata cu un handicap de gradul III pentru un diagnostic "Neoplasm mamar stg,operat,radiat.chimiotrat" din anul 2008 pentru care primeste o pensie de 30,00 Lei.Intentia acestei personae este aceea de a primi o pensie mai mare.Am incercat sa fiu cat mai concise dar daca imi puteti raspunde as aprecia mult gestul dumneavoastra.Va multumesc.
Mioara Rusu
Va rog sa ma lamuriti care este cuantumul de impartire intre doi soti , intr-un proces de partaj , a unui bun imobiliar dobandit in timpul casatoriei. Mentionez ca acest imobil este obtinut de una din parti ca titlu de mostenire.De fapt ma intereseaza daca valoarea acestui imobil se va imparti in cazul unui divort cu partaj si cat la suta revine fiecarei parti.
buna ziua,
va rog sa imi raspundeti si mie la cateva intrebari:
1.care este termenul limita pentru depunerea actelor de somaj?
2.imi pot depune actele de somaj daca angajatorul nu imi da adeverinta de incetare a contractului? in carnetul de munca este operata incetarea dar am aflat ca nu au fost platite contributiile pentru somaj,asigurarile de sanatate..etc pe o perioada destul de mare;
3.salariile restante din decembrie 2009-februarie 2010 le pot primi retroactiv?
4.concediul de anul trecut imi mai poate fi platit?