avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrarea in grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrarea in grad de handicap

Buna ziua,
va rog sa imi spuneti daca boala Elefantiazis este cuprinsa in modificarea noului Ordin 707/538/2014 deoarece eu nu o gasesc.In cazul in care exista va mai rog sa imi spuneti care sunt pasii pentru a obtine un nou certificat de handicap.Mentionez ca persoana pentru care ma interesez are varsta de 62 ani,este incadrata cu un handicap de gradul III pentru un diagnostic "Neoplasm mamar stg,operat,radiat.chimiotrat" din anul 2008 pentru care primeste o pensie de 30,00 Lei.Intentia acestei personae este aceea de a primi o pensie mai mare.Am incercat sa fiu cat mai concise dar daca imi puteti raspunde as aprecia mult gestul dumneavoastra.Va multumesc.
Mioara Rusu

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate nerevizuibila GeorgetaGeta GeorgetaGeta Sunt pensionata pe caz de boala cu diagnostic neo mamar,st.3 operat cu mastectomie totala si m-ar interesa daca as putea beneficia de pensie de boala fara ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap auracata auracata buna seara.matusa mea a fost operata la san.are diagnosticul de neoplasm mamar drept operat , polichimiotratat,radiotratat, in curs de hormonoterapie.se poate ... (vezi toată discuția)
Trecerea intr-un alt grad de invaliditate ContSters278009 ContSters278009 Am pensie de invaliditate gradul III, iar de o luna mi s-a descoperit inca o problema de sanatate .Am avut o tumora pulmonara , de care am fost operat neavand ... (vezi toată discuția)