avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Activitate lacramioara90

Activitate lacramioara90

Răspuns la discuția PFA ca functionar public
si inca un lucru....ma va afecta cumva in perioada de crestere a copilului faptul ca o sa castig bani din acest lucru, urmand sa-mi iau concediul pt cresterea copilului la inceputul anului 2013.
va multumesc!
buna ziua!

m-ar interesa daca pot deschide PFA ca functionar public, necesar pentru un proiect UE....nu are legatura cu atributiile exercitate ca functionar public...
va multumesc!
va multumesc, m-ati ajutat mult!
buna ziua!

M-ar interesa care este procedura in cazul in care o autorizatie de construire este eliberata "gresit", astfel: adresa pe care s-a cerut eliberarea autorizatiei este pe str. X, insa terenul se intinde pana in str. Y, iar constructia efectiv este pe str. Y, iar toate actele, avizele, certificatul de urbanism, cat si autorizatia sunt eliberate pe str. X. , unde s-a si cerut, asa cum am mai aratat. Mentionez ca pe titlul de proprietate nu este trecuta adresa, iar potrivit numarului cadastral str este str. X. Deci efectiv in urma cererii, cat si dupa verificarea actelor, autorizatia a fost eliberata corect, insa constructia este dinspre str. Y.
Care este procedura intr-un astfel de caz, cum se poate rezolva situatia, atat pt solicitant, cat si din punctul de vedere al autoritatii emitente?
Va multumesc!
si nicio alta lege nu o protejeaza?
Luand in considerare prevederile Ordonantei 63/2010 pt. modificarea si completarea Legii nr. 273/2006 privind finantele publice locale, precum si pentru stabilirea unor masuri financiare, poate fi disponibilizata o mama care isi creste singura copilul? Legea nu o protejeaza deloc? In caz de o eventuala disponibilizare cum se poate apara?
Va multumesc!
Răspuns la discuția demolare
cred ca este necesar o clarificare, este vorba de o casa construita candva de romi, abuziv, pe proprietatea privata a persoanei in cauza, iar proprietarul terenului, din teama, nu o sa faca pasul acesta si nici nu o sa plateasca pentru autorizatia de demolare...
va multumesc
Discuție demolare
Cine trebuie amendat sau chemat in judecata in caz de demolare, in situatia in care pe proprietatea privata a unei persoane se afla o constructie abandonata, care nu a fost construita si nici folosita de catre proprietarul terenului, iar acesta ar fi de acord cu desfiintarea constructiei? Care este procedura de urmat?