mai am o intrebare---cum procedez ca sa inscriu masina pe persoana fizica ? mentionez ca sunt asociat unic, nu am nici o datorie la stat si vreau sa o inscriu pe numele meu dupa ce o achit integral, firma ramanand suspendata in continuare.
Am cumparat o masina pe firma in lising in decembrie 2006 si mai am de platit 18 rate. Deoarece nu mai fac fata impozitelor trebuie sa inchid firma . Cum pot sa platesc in continuare ratele, ca persoana fizica? Mentionez ca firma am infiintat-o din 1991 si sunt asociat unic, iar dupa achitarea totala a lisingului masina voi trece-o pe numele meu.
In decembrie 2006 am cumparat o masina in lising ,pe firma pe care o administrez si la care sunt asociat unic (firma o am din anul 1991) , iar acum vreau sa suspend firma, dar sa platesc ratele in continuare.Din cate stiu nu mai am voie sa primesc facturi si sa platesc din contul deschis la banca dupa inchiderea firmei. Cum sa procedez sa pot plati in continuare ratele la banca din contul personal? Mai am de platit 18 luni, iar firma trebuie sa o inchid ca nu mai fac fata impozitelor mari.