avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... suspendarea firmei inainte de terminarea lisingului
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

suspendarea firmei inainte de terminarea lisingului

Am cumparat o masina pe firma in lising in decembrie 2006 si mai am de platit 18 rate. Deoarece nu mai fac fata impozitelor trebuie sa inchid firma . Cum pot sa platesc in continuare ratele, ca persoana fizica? Mentionez ca firma am infiintat-o din 1991 si sunt asociat unic, iar dupa achitarea totala a lisingului masina voi trece-o pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:20, 21 Aprilie 2010
Buna seara.
Pai vreti sa suspendati firma sau sa o radiati,ca nu reiese clar ?
Vedeti mesaj privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea unei firme care are un lising Morosan Felicia Morosan Felicia cum procedez dupa suspendarea firmei la platirea ratelor de lising , ca persoana fizica? (vezi toată discuția)
Trecere autovehicol de pe pj pe pf m1rcea m1rcea Salut! Am un autoturism, luat pe persoana juridica, in decembrie 2006, achitat la livrare. Insa, in iunie 2008 am declarat societatea comerciala ca fiind ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la contract lising AFF AFF Buna! Daca puteti, va rog sa/mi raspundeti.... Am facut un contract lising pentru un autoturism cu o firma privata. Durata lisingului este de trei (3) ani ... (vezi toată discuția)