avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... suspendarea unei firme care are un lising
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

suspendarea unei firme care are un lising

cum procedez dupa suspendarea firmei la platirea ratelor de lising , ca persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 11:32, 21 Aprilie 2010
Morosan Felicia a scris:

cum procedez dupa suspendarea firmei la platirea ratelor de lising , ca persoana fizica?
Incercati sa fiti mai explicit in ce priveste leasingul ca sa pot sa va dau un sfat util.
In decembrie 2006 am cumparat o masina in lising ,pe firma pe care o administrez si la care sunt asociat unic (firma o am din anul 1991) , iar acum vreau sa suspend firma, dar sa platesc ratele in continuare.Din cate stiu nu mai am voie sa primesc facturi si sa platesc din contul deschis la banca dupa inchiderea firmei. Cum sa procedez sa pot plati in continuare ratele la banca din contul personal? Mai am de platit 18 luni, iar firma trebuie sa o inchid ca nu mai fac fata impozitelor mari.
Dupa suspendare, puteti plati toate datoriile/taxele/utilitatile din banii personali, insa aceste cheltuieli nu sunt decontabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea firmei inainte de terminarea lisingului Morosan Felicia Morosan Felicia Am cumparat o masina pe firma in lising in decembrie 2006 si mai am de platit 18 rate. Deoarece nu mai fac fata impozitelor trebuie sa inchid firma . Cum pot ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate srl cu leasing extern activ Ice68 Ice68 Buna ziua, Din cauza forfetarului sunt fortata sa suspend temporar (adica anul acesta) activitatea SRL- ului meu. Problema este ca am 2 masini pe leasing ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la contract lising AFF AFF Buna! Daca puteti, va rog sa/mi raspundeti.... Am facut un contract lising pentru un autoturism cu o firma privata. Durata lisingului este de trei (3) ani ... (vezi toată discuția)