avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate silviubulgaru

Activitate silviubulgaru

Răspuns la discuția relatii munca-angajare
Multumesc pt interes.Trebuie oare sa merg la oficiul de imigrare ca sa-i obtin un CNP sa pot plati imozitul si as sociale in Ro/ ?Am fost aici la ITM nimeni nu-mi da un raspuns concret am sunat la of nat a fortei de munca Buc aceleasi raspunsuri evaziveEste oare ceva nemaiintalnit?
Trebuie sa angajez un tehnician care sa asigure asistenta tehnica in Ungaria.Este mai bun un cetatean ungar pt ca stie limba.El va lucra pt mine 2-3 zile pe luna.
Cum al agajez ce documente trebuiesc intocmite?
Răspuns la discuția impozit pe o locuinta mostenita
Prin apartament dobandit eu inteleg in urma unei cumparari iar dobandit prin succesiune inteleg altceva.Dar ma rog eu sunt inginer si mai mult pus sa plateasca si poate de aceea am si alte opinii.Multumesc mult pt interes
Acum 2 ani in urma decesului sotiei am mostenit o locuinta , proprietate a fostei sotii (urmare a decesului parintilor ei).Acum la vanzare care e impozitul pe care-l platesc?Plateste si copilul minor pt cota de mostenire ce i se cuvine?Multumesc
Am necesitatea de a incheia un contract de comision pentru activitati de marketing pe teritoriul Slovaciei.Doresc sa inchei acest contract cu o persoana fizica .Ce documente trebuie sa am conf legilor noastre pentru a achita aceste costuri.
Trebuie sa angajez pe un contract de comision un cetatea ceh.Firma are livrari in fosta Cehoslovacia.Ce documente legale trebuie sa inchei?