avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... relatii munca-angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

relatii munca-angajare

Trebuie sa angajez un tehnician care sa asigure asistenta tehnica in Ungaria.Este mai bun un cetatean ungar pt ca stie limba.El va lucra pt mine 2-3 zile pe luna.
Cum al agajez ce documente trebuiesc intocmite?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 18 Septembrie 2011
Ii puteti incheia un c.i.m. cu timp partial ...
Multumesc pt interes.Trebuie oare sa merg la oficiul de imigrare ca sa-i obtin un CNP sa pot plati imozitul si as sociale in Ro/ ?Am fost aici la ITM nimeni nu-mi da un raspuns concret am sunat la of nat a fortei de munca Buc aceleasi raspunsuri evaziveEste oare ceva nemaiintalnit?
Da, pentru a i se putea palti contributiile si impozitul pe venit trebuie sa-i obtineti un CNP ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe salariale, Vasile_08 Vasile_08 Sunt angajat pe baza pasaportului roman cu domiciliul in R.Moldova , nu detin buletin romanesc. Compania (multinationala) la care sunt angajat (cu C.I.M.) imi ... (vezi toată discuția)
Cetatean strain, salar in romania, cum face acest lucru legal? hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog sa-mi imi spuneti daca la o firma un cetatean maghiar este administrator, care vrea sa devina angajat al acestei firme (dupa parerea mea ... (vezi toată discuția)
Angajat strain pe teritoriul romaniei BiancaOrban BiancaOrban Buna, Va rog sa-mi spune-ti care sunt conditiile pt. a putea angaja cu CIM, un cetatean olandez in Romania (la o firma de IT)? Care e pprocedura mai exact? (vezi toată discuția)