avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii cum platesc un cetatean strain
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

cum platesc un cetatean strain

Am necesitatea de a incheia un contract de comision pentru activitati de marketing pe teritoriul Slovaciei.Doresc sa inchei acest contract cu o persoana fizica .Ce documente trebuie sa am conf legilor noastre pentru a achita aceste costuri.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 13:16, 20 Aprilie 2010
Contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie sanatate agent de marketing VERA_ VERA_ Buna ziua!! Sunt salariata la o banca ( cu contract de munca pe perioada nedeterminata) si sunt autorizata ca agent de marketing pt fondul de pensii ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pot sa inchei un contract civil de prestari servicii cu o persoana fizica ce realizeaza la firma prelucrarea normelor de ... (vezi toată discuția)
Comision gasire client akatistu akatistu Buna ziua, Sunt angajat al firmei X - SRL. Verbal mi s-a comunicat ca daca aduc o lucrare, am un comision de 10% din valoarea contractului (deci eu aduc ... (vezi toată discuția)